Bahar aylarında minik ham cevizlerin toplanmasıyla elde edilir. Ham cevizlerin kabukları çok ince bir şekilde soyulur. Soyulan cevizler suyun içerisine koyulur ve ortalama 1 hafta boyunca sürekli suyu değiştirilir. Sudan çıkarılan cevizler 1 gün kireç kaymağında bekletilir. Çok güzel yıkanır ve şeker ilave edilerek pişirilir. İsterseniz yanına kaymak ilavesiyle tatlı olarak tüketebilirsiniz.
Ceviz Reçeli 900 gr
₺130.00
Bahar aylarında minik ham cevizlerin toplanmasıyla elde edilir. Ham cevizlerin kabukları çok ince bir şekilde soyulur. Soyulan cevizler suyun içerisine koyulur ve ortalama 1 hafta boyunca sürekli suyu değiştirilir. Sudan çıkarılan cevizler 1 gün kireç kaymağında bekletilir. Çok güzel yıkanır ve şeker ilave edilerek pişirilir.
Stok Durumu:Stokta
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.